Hoe moet je een CV opstellen

‘Een CV opstellen? Dat doe ik via solliciteer.net,’ zegt Erwin. ‘Geen rompslomp met tabellen maken in Word of verspringende regels. Ik hoef alleen maar mijn gegevens in te vullen en de cv te downloaden. En als je kiest voor de Word versie, kun je later eenvoudig gegevens aanvullen. Handig toch.’

‘Toen ik op zoek ging naar een nieuwe baan raakte ik in paniek omdat ik een CV moest CV opstellen. De vorige was hopeloos verouderd en ik wist gewoon even niet wat ik ermee aan moest. Toen raadde een vriend mij solliciteer.net aan. Binnen een kwartier had ik weer een professionele recente CV in handen!’ vertelt Annemiek.

CV opstellen

Breekt het zweet je al uit als je eraan denkt dat je een cv moet opstellen? Niet gevreesd, want daarvoor is er deze site. Deze website biedt iedereen gratis de mogelijkheid om een cv op te stellen. Bewaar die zweetbui voor de sportschool, stap achter je computer en stel in 10 minuten je cv op.

Tip voor een cv opstellen: hou het overzichtelijk. Natuurlijk plaats je de belangrijkste informatie in een CV maar hou er rekening mee bij het cv opstellen dat je iets te raden overlaat over je persoonlijkheid. Zo vergroot je de kans op een sollicitatiegesprek. Wil je heb je een engels cv nodig? Kijk dan hier.

CV’s maken moeilijk? Niet bij ons

Het is zover: je bent klaar met studeren en het is tijd om te gaan solliciteren. Je hebt een ontzettend leuke vacature gezien waar je een reactie op gaat sturen. Hiervoor moet je zowel een brief als cv opstellen. Ook als je vers van een opleiding komt is een cv heel belangrijk.

Je cv opstellen in 10 minuten? Ja dat kan echt op cvster.nl. Dankzij de drie eenvoudige stappen kun je heel snel een professioneel cv opstellen. En over de lay-out hebben wij al voor je nagedacht: ben je klaar met invullen dan download je een kant-en-klare cv naar je computer.

Button CV Maken Solliciteer