Solliciteren met het CV Afwasser

Afwasser met de armen over elkaar kijkt naar de camera


Ben je op zoek naar een baan als afwasser, dan heb je een goed CV nodig om naar deze functie te kunnen solliciteren. Met ons CV Voorbeeld Afwasser heb je een mooi overzicht van wat er niet mag ontbreken en waar je eventueel rekening mee moet houden. Heb je al een CV, dan kun je onze tips gebruiken om die te verbeteren waar nodig.

11 Afwasser CV Voorbeelden

  • CV Voorbeeld Afwasser

Vaardigheden

Om dit werk goed te kunnen doen, is het van belang dat de volgende vaardigheden niet op je CV ontbreken:

  • Snel en foutloos werken
  • Stressbestendig
  • Fysiek gezond
  • Discipline

Binnen de functie als afwasser draai je vaak diensten die tot laat duren en je staat de hele tijd op je benen. Daarom is het belangrijk dat je lichamelijk gezond bent, wil je dit kunnen volhouden.

Een baan als afwasser

Als afwasser ben je verantwoordelijk voor het schoonmaken van gebruikt servies en bestek in een eetgelegenheid. Die bordjes hoef je gelukkig niet allemaal met de hand af te wassen, want de meeste keukens zijn voorzien van grote, moderne vaatwassers. Dat neemt niet weg dat een afwasser onmisbaar is in een keuken. Jij zorgt ervoor dat erg vieze spullen worden voorgespoeld, weet op tijd de vaatwasser in en uit de ruimen en je houdt hierbij het tempo er goed in.

Opleiding en inkomen

Je hebt geen specifieke opleiding nodig om een baan als afwasser te krijgen. Veel mensen die graag willen doorgroeien binnen de horeca, beginnen bijvoorbeeld door als tiener een bijbaan als afwasser te nemen. Je leert dan het bedrijf kennen en hoe het er in een keuken aan toe gaat.

Als afwasser verdien je het minimumloon. Werknemers boven de 23 zitten dan op een inkomen van €1407,60 per maand (bruto). Zoek je een functie als afwasser als bijbaan, naast school, dan kun je als 15-jarige rekenen op een salaris van €422,30. Dit is wel op basis van een volledige werkweek, dus als je alleen de weekenden werkt valt dit bedrag lager uit.

Een compleet Afwasser CV

Het is belangrijk dat je CV helemaal op orde is. Gebruik daarom ons Voorbeeld CV Afwasser om er zeker van te zijn dat je niets over het hoofd hebt gezien. Laat je CV altijd nakijken door een vriend of bekende, om te voorkomen dat er spelfouten in staan.

Download Afwasser CV voorbeelden in JPG & PDF

CV Afwasser/Keukenhulp (0).PDF
CV Afwasser/Keukenhulp (1).PDF
CV Afwasser/Keukenhulp (2).PDF
CV Afwasser/Keukenhulp (3).PDF
CV Afwasser/Keukenhulp (4).PDF
CV Afwasser/Keukenhulp (5).PDF
CV Afwasser/Keukenhulp (6).PDF
CV Afwasser/Keukenhulp (7).PDF
CV Afwasser/Keukenhulp (8).PDF

Maak je CV

Voorbeeld CV Afwasser
CV Voorbeeld Afwasser
Afwasser CV
CV Afwasser
Afwasser CV Voorbeeld
Richy Bakker - CV - Afwasser (7)
Afwasser CV Voorbeeld
Voorbeeld CV Afwasser
CV Voorbeeld Afwasser
Richy Bakker - CV - Afwasser 3
Richy Bakker - CV Afwasser (2)