CV Voorbeeld – Automonteur

Automonteur

Begin met een voorbeeld cv

Wanneer je gaat solliciteren als automonteur, heb je natuurlijk een goed cv nodig waarop duidelijk staat wie je bent en wat je kan. Het maken van een cv kan enige tijd in beslag nemen. Het is daarom aan te raden een voorbeeld te gebruiken die je naar je eigen omstandigheden in kunt richten. Speciaal voor automonteurs heb ik een voorbeeld cv gemaakt, waarmee je een goede basis hebt om te beginnen met het cv maken.

Makkelijk aan te passen CV Voorbeeld

Je kunt eenvoudig het voorbeeld cv downloaden door op CV Voorbeeld Automonteur.doc te klikken. Het is betreft een Word bestand dan je makkelijk zelf aan kunt passen. Vervang de kopjes van de diploma’s, werkgevers en cursussen en je bent klaar om te gaan solliciteren.

CV_Voorbeeld_Automonteur
Download dit CV Voorbeeld Automonteur.doc

Automonteur CV voorbeelden

  • CV Algemeen medewerker

CV Maken

Personaliseren

Iedereen is uniek. Ook als je hetzelfde beroep en werk uitvoert. Onder het kopjes ‘Activiteiten’ kun je aangeven wat je graag doet in je vrije tijd. Hiermee schets je je karakter richting je werkgever, maar gebruik je ook om beter voor de dag te komen. Veel deelnemen aan sport wordt dus positiever gezien als een ‘fanatiek bierdrinker’. Laat blijken met de extra stukjes zoals ‘Activiteiten’ en ‘Talen’ waar je interesse in hebt en waar je goed in bent. Middels deze onderdelen op je cv kun je laten zien dat je een beter cv hebt dan wanneer iemand minder kwaliteiten aantoont die een werkgever belangrijk vindt.

Sollicitatiebrief nodig?

Heb je al een mooi cv en ben je opzoek naar een voorbeeld sollicitatiebrief voor de functie van een automonteur? Op deze en deze website hebben we een voorbeelden gevonden die je kunt gebruiken voor jouw sollicitatie!

Comments are closed.