Een goede indruk met een sterk Bediening CV!

Werken in de bediening


Een eerste indruk is erg belangrijk tijdens je sollicitatie naar een baan in de bediening. Niet alleen een indruk van hoe je eruit ziet en hoe je je gedraagt, maar ook van wie je bent en wat je eerder voor werk hebt gedaan. Heb je eerdere ervaring met werk in de bediening, dan wil je dit zo goed mogelijk neerzetten op papier. Een voorbeeld cv bediening kan je hier dan bij helpen.

Voorbeeld CV Bediening

[metaslider id=”2647″]

Stap voor stap naar een sterk CV Bediening

Het kan een enorme taak lijken wanneer je jouw cv helemaal zelf in elkaar moet zetten. Ons cv voorbeeld bediening kan je op weg helpen wanneer je je cv schrijven gaat, doordat je het cv direct aan kunt passen aan je eigen werkervaring en persoonlijke gegevens. Hierdoor sla je niets over en is je bediening cv straks tot in de puntjes verzorgd.

Ook als je al eerder een cv hebt geschreven, kan het zijn dat je dingen over het hoofd ziet, of dat andere dingen belangrijk zijn omdat je naar een andere baan solliciteert.

Bovendien kan het cv wat jij jaren geleden geschreven hebt en nu hebt aangepast verouderd zijn.

Gebruik daarom ons cv template bediening als voorbeeld voor het schrijven van een zeer compleet cv. Een goed geschreven cv kan een potentiële werkgever in de bediening net de overtuiging geven dat jij geschikt bent voor de baan.

Klassiek CV Voorbeeld Bediening

Bij een klassiek cv zet je het werk dat je gedaan hebt in chronologische volgorde, met je laatste baan bovenaan. Zo kan je werkgever direct zien wat je meest relevante positie is geweest. Zou je met de oudste feiten beginnen, dan loop je het risico dat de werkgever zijn aandacht al verliest voordat hij bij de meest relevante informatie is. Naast voormalige banen in de bediening en eventueel andere banen die je hebt gehad, bevat een cv de volgende informatie:

  • Je persoonlijke gegevens zoals: naam, adres, geboortedatum, telefoon en e-mailadres
  • Je opleidingen
  • Eventueel de reden van een gat in je cv, alleen wanneer dit het cv in een positiever daglicht stelt
  • Je hobby’s en interesses
  • Je talenkennis
  • Andere vaardigheden die je beheerst, zoals computergebruik en relevante cursussen

De inhoud moet hierbij vooral antwoord geven op de vragen: wie ben je, wat doe je graag, wat heb je te bieden en wat zijn je carrièredoelstellingen? Het is hoe dan ook belangrijk dat je niet teveel weglaat om een gat in je cv te voorkomen. Zit er toch een gat in je cv bediening, doordat je bijvoorbeeld thuis bent gebleven om voor de kinderen te zorgen of een sabbatical hebt genomen, vermeld dan de reden voor het gat.

Een sollicitatie omvat meer dan een cv. Ben je naast een professioneel cv ook op zoek naar inspiratie voor je sollicitatiebrief, dan vind je die in onze voorbeeld sollicitatiebrief en in de Engelstalige sollicitatiebrief tips op Career One. In combinatie met het voorbeeld CV bediening dat je op deze pagina kunt downloaden ben je zo goed voorbereid voor je sollicitatie.

Download de voorbeelden in PDF:

Ingrid de Beer – CV (10)
Ingrid de Beer – CV (11)
Ingrid de Beer – CV (12)
Ingrid de Beer – CV (13)
Ingrid de Beer – CV (14)
Ingrid de Beer – CV (15)
Ingrid de Beer – CV (16)
Ingrid de Beer – CV (17)
Ingrid de Beer – CV (18)

Download het voorbeeld in Word

cv voorbeeld bediening

CV_Voorbeeld_Bediening.doc