Solliciteer met het Algemeen Medewerker CV

Algemeen medewerker

Ben je op zoek naar een veelzijdige baan? Dan is de functie van Algemeen Medewerker misschien wel wat voor jou. Als je wilt solliciteren naar deze baan, dan is het goed om een CV te hebben dat helemaal up-to-date is, zodat potentiële werkgevers meteen zien wat ze aan je hebben. Bekijk het CV Algemeen medewerker in verschillende design voorbeelden. Met de volgende tips ben je alvast goed op weg!

Voorbeeld CV Algemeen Medewerker

[metaslider id=”2590″]

Maak je CV

Belangrijke zaken

Als Algemeen Medewerker ben je breed inzetbaar binnen een bedrijf. Eigenlijk moet je overal een beetje kunnen inspringen, behalve op het gebied van ICT. Denk bijvoorbeeld aan ondersteuning bij administratieve klussen, het opruimen van kantoorruimtes, postverwerking, receptiewerkzaamheden en nog veel meer. Natuurlijk hangen je taken ook af van het type bedrijf waar je gaat werken.

Omdat er van je verwacht wordt dat je meerdere werkzaamheden op je kunt nemen, is het goed als de volgende vaardigheden niet ontbreken op je CV:

  • Zelfstandig kunnen werken
  • Kunnen omgaan met stress
  • Goede teamplayer
  • Communicatief sterk
  • Oplossingsgericht
  • Improvisatievermogen

Toekomstperspectief

Vanuit de functie als Algemeen Medewerker kun je vrij goed doorgroeien. Afhankelijk van de bedrijfstak waar je in werkt, kun je via (interne) opleidingen en trainingen jezelf omhoog werken naar beter betaalde functies. Vaak kan je werkgever gewoon voor deze opleidingen betalen, zeker als het in het belang van het bedrijf is. Zo kun je bijvoorbeeld doorgroeien naar een managementfunctie of teamleider.

Salaris

Je salaris hangt af van de bedrijfstak waar je in werkt, maar laat je altijd goed informeren. Soms komt het voor dat mensen veel meer werk doen dan waar ze voor betaald krijgen. Zodra je het idee hebt dat je niet meer genoeg verdient, moet je dit voorleggen aan je baas.

Overige informatie

Gebruik het Voorbeeld CV Algemeen medewerker om te gebruiken bij je sollicitatieproces. Met het Voorbeeld CV kun je nagaan of je eigen CV helemaal in orde is, of dat er misschien nog wat aan moet gebeuren.
Laat je CV ook altijd even nakijken door een vriend of kennis. Je kunt zelf nogal eens over dingen heen kijken, zoals vervelende spelfoutjes.

Zie ook: CV Voorbeelden