Het CV Klantenservicemedewerker

Een knappe klantenservicemedewerker aan het werk met een vriendelijke lach.

Lijkt een baan als klantenservice medewerker je wel iets, of heb je al jaren met plezier bij de klantenservice gewerkt en ben je op zoek naar een nieuwe baan?

Dan kun je jouw cv opstellen of aanpassen aan de hand van ons cv voorbeeld klantenservicemedewerker. Zodat je straks een nog aantrekkelijker en dynamischer cv kunt presenteren.

Begin met een voorbeeld CV

Wanneer je als klantenservicemedewerker gaat solliciteren, weet je misschien niet wat je allemaal te wachten staat. Wat kun je allemaal in je cv opnemen en hoe zet je alles het beste onder elkaar? We helpen je graag met een cv voorbeeld klantenservicemedewerker, zodat je niets over het hoofd ziet tijdens het opstellen van je cv.

Aan de hand van ons chronologisch curriculum vitae waarin we alle belangrijke punten afwerken, stel jij een cv klantenservicemedewerker op dat bij jou past. Pas het voorbeeld aan jouw kennis en ervaring aan en zorg dat je cv up-to-date is.

Als klantenservice medewerker help je mensen met hun vragen of klachten en doe je vaak ook andere administratieve werkzaamheden zoals gegevensregistratie. Vaak wordt er ook gekeken of jij affiniteit hebt met het bedrijf waarvoor je gaat werken.

Ga je bijvoorbeeld werken voor een modebedrijf, weet je dan het een en ander van mode? Een dierenspeciaalzaak kan de voorkeur aan je geven wanneer je een dierenliefhebber bent. Je kunt je dan namelijk beter inleven in de klant, wat een belangrijke factor is bij customer support. Zorg er dus voor dat je vermeld welke affiniteit je met het bedrijf zelf hebt.

CVvoorbeeld1

Download CV_Voorbeeld1

Optimaliseer je klantenservice medewerker cv

Ons voorbeeld cv klantenservicemedewerker is een goed begin, maar pas de informatie vooral zo goed mogelijk aan jouw eigen kennis een vaardigheden aan. Let hierbij natuurlijk goed op spelling en grammatica. Let er daarnaast op dat je gaten in je cv voorkomt. Niets maakt dat een potentiële werkgever meer gaat aarzelen over jou als kandidaat.

Laat je sterkste punten goed naar voren komen, zodat een potentiële werkgever jou straks uitnodigt voor een gesprek. Met ons voorbeeld cv klantenservicemedewerker zul je opvallen tussen de andere kandidaten voor een baan in customer support.

Zorg ervoor dat alle relevante informatie in je curriculum vitae is opgenomen. Als klantenservicemedewerker is communicatie, maar ook omgaan met mensen zeer relevant. Heb je nog geen ervaring als medewerker klantenservice? Lees je dan zo nodig van te voren in over wat de functie allemaal omvat.

Maak je cv niet te lang en kort het waar nodig in: jouw potentieel moet binnen een halve minuut lezen duidelijk worden. Laat jouw klantenservice medewerker cv wanneer het af is het liefst nog eens nalezen door een ander. Deze ziet je cv met een frisse blik, haalt er eventuele fouten nog uit en ziet waar het nog beter kan.