CV Voorbeeld – Koerier

Een koerier bezorgt zijn paketten en lacht vriendelijk.

Ben je op zoek naar een baan als koerier, dan wil je dat jouw ervaring en betrouwbaarheid goed naar voren komen.

Misschien is het een tijd geleden dat je een cv hebt geschreven, of misschien wil je jouw curriculum vitae wat opfrissen.

Daarom hebben we hieronder een koeriers cv voor je staan, daarnaast hebben we een pagina vol cv voorbeelden voor je online staan, zodat je straks precies weet hoe een professioneel cv eruit ziet.

Beginnen met een Koerier’s CV

Ons koerier cv kan je een handje helpen wanneer je aan jouw cv gaat werken. Het geeft je richtlijnen wat betreft de indeling van het cv, punten die je niet moet vergeten en voorbeelden van relevante informatie waar je misschien zelf niet direct aan denkt.

Aan de hand van ons voorbeeld cv koerier kun jij vervolgens jouw eigen cv opstellen: je wilt natuurlijk wel je eigen ervaring en kennis goed naar voren laten komen.

Misschien dat je enorm opziet tegen het opstellen van je cv, maar met het voorbeeld is het gemakkelijker dan je denkt. Zorg er in ieder geval voor dat je meest recente ervaring toegevoegd en daarmee je cv up-to-date is.

Met het cv template koerier van onze site weet je zeker dat je een compleet cv hebt, waarmee je de aandacht van je potentiële werkgever trekt. Doordat het voorbeeld cv koerier is afgestemd op de baan waarop je solliciteert, kun je je er gemakkelijk door laten inspireren voor je eigen curriculum vitae.

CV Voorbeeld

Download_CV_Voorbeeld_Koerier

Jouw koerier cv aanpassen

Heb je jouw cv koerier helemaal uitgewerkt, haal het dan vooral even door de spellingcontrole. Een foutloos cv staat toch een stuk netter en het kan zijn dat een onderneming erover valt als je veel spellingsfouten maakt. Lees je cv zelf over en laat het eventueel ook door iemand anders lezen. Zorg ervoor dat het niet te langdradig is, maar dat relevante informatie goed naar voren komt. Laat echter geen gaten in je cv vallen: meestal vraagt een werkgever zich in zo’n geval af waarom er informatie ontbreekt. Zit er toch ruimte tussen je banen, dan kun je ervoor kiezen hiervoor een korte uitleg in je begeleidende sollicitatiebrief te geven.

Vergeet ten slotte vooral niet aan te geven waar je bereikbaar bent, zodat je bericht krijgt wanneer je wordt uitgenodigd voor een vervolggesprek! In ons voorbeeld cv koerier kun je alles goed nakijken en zelf een dynamisch en helder cv opstellen. Lees vooral ook even ons lijstje van de meest gemaakte fouten tijdens het opstellen van een cv door voor je jouw cv inlevert.

Zet je koerier cv overal in

Weet je waar je goed in bent, maar niet zo goed hoe je dat in een cv samenvat, gebruik dan ons cv voorbeeld koerier. Dan presenteer je jezelf straks op een krachtige manier aan je nieuwe werkgever. Neem je cv mee wanneer je gaat solliciteren op de baan die je op het oog hebt, of plaats je cv op een vacaturesite waar werkgevers op zoek gaan naar (aanstormend) talent. Hoe je jouw cv ook in gaat zetten, wanneer je ons voorbeeld cv koerier gebruikt heb je je uitstekend voorbereid op de sollicitatie.