Met ons Krantenbezorger CV maak je zo je eigen CV

Vijf brievenbussen op een rij.

Ook als krantenbezorger zorg je ervoor dat je een goede eerste indruk maakt met een compleet cv. Hoewel voor het beroep geen speciale opleiding is vereist, kunnen steeds meer mensen de verdiensten goed gebruiken en doe je er goed aan een professioneel cv op te stellen. Pas ons krantenbezorger cv voorbeeld aan naar jouw persoonlijke opleiding en ervaring aan en gebruik het bij je sollicitatie.

Als bezorger van de krant is het vooral belangrijk dat je een goede conditie hebt en er geen problemen mee hebt om wat vroeger op te staan. Dit zorgt er dan wel voor dat je de rest van de dag over hebt om je bezig te houden met andere dingen, zoals een opleiding of andere baan. Je dient over de nodige accuratesse en nauwkeurigheid te beschikken: je moet erop letten dat de krant op tijd en bij de juiste persoon wordt afgeleverd. Dat je het uithoudingsvermogen hebt wat van een bezorger verwacht wordt, kun je op je cv aangeven door bijvoorbeeld een aantal sportieve bezigheden uit te lichten.

Als bezorger van de krant heb je geen doorgroeimogelijkheden, maar wel een goed arbeidsperspectief omdat er veel vraag naar krantenbezorgers is. Vaak wordt er wel van je verwacht dat je solliciteert en zeker bij de wat beter betaalde banen kan er toch redelijk wat concurrentie aanwezig zijn. Ons voorbeeld cv zorgt ervoor dat je er als kandidaat uit springt. Je kunt het voorbeeld krantenbezorger cv ook prima gebruiken wanneer je als tijdschriftenbezorger of postbode aan het werk wilt.

Krantbezorger CV Voorbeeld

CV Voorbeeld
Download CV Voorbeeld 1

Download hier nog meer CV Voorbeelden in Word bestand.

Aan de slag met het krantenbezorger cv

Hoewel veel krantenbezorgers jong zijn en dus nog weinig werkervaring hebben, kun je jouw opleiding, hobby’s en cursussen vermelden in je cv. Je mag bijvoorbeeld je examenvakken opsommen om te zorgen voor wat meer bladvulling. Heb je overdag een baan of volg je een opleiding, dan kun je de vaardigheden die je daarvoor gebruikt vermelden om aan te geven welke sterke punten je ook als krantenbezorger kunt gebruiken. Zo kan een potentiële werkgever zich een beeld vormen van je capaciteiten.

Op krantenbezorgen.nl en bezorgdekrant.nl vind je diverse vacatures voor het bezorgen van kranten. Lees, voordat je gaat solliciteren, nog even al onze sollicitatietips door. Zo kun je straks goed voorbereid gaan solliciteren als krantenbezorger.