CV Voorbeeld – lasser

lasserEen snelle start met een cv voorbeeld lasser:

Wanneer je een nieuwe baan zoekt als lasser, is het handig als je een goed en helder cv kunt laten zien waarin staat wie je bent en wat je kan. Het zelf maken van een cv kan al snel veel tijd kosten. Om die reden hebben wij een cv voorbeeld gemaakt die kunt gebruiken voor je eigen cv.

Aanpassen, klaar

Het cv voorbeeld lasser kun je downloaden door te klikken op: CV_Voorbeeld_Lasser. Met dit Word bestand pas je snel alle gegevens aan die van toepassing zijn op jouw als persoon. Pas je opleidingen, werkervaring, activiteiten en bijvoorbeeld je talenkennis aan om een mooi cv te maken.

CV_Voorbeeld_Timmerman

Personaliseer je CV

Om een echt eigen cv te maken en onderscheidende onderdelen te hebben in je cv, maak je gebruik van de extra kopjes. Kopjes zoals ‘Hobby’ en ‘Activiteiten’ dragen bij de beeldvorming die je kunt scheppen naar je mogelijk nieuwe werkgever. Als je extra talen spreekt, ben je bijvoorbeeld interessanter voor een werkgever met personeel uit meerdere landen. Zo kun je makkelijker doorgroeien als een leidinggevende. Ook zijn de extra kopjes handig om aan te geven dat je aan sport, vrijwilligerswerk of andere activiteiten doet. Een sportieve werknemer is meer gewild dan iemand die niet sport. Fitte werknemers zijn namelijk minder ziek.

Motivatiebrief nodig?

Als je cv klaar is, is het ook fijn snel een goede motivatiebrief te hebben. Wij hebben een paar goede voorbeelden gevonden. Die staan hier en hier. Begin aan die banen jacht en begin binnenkort aan die nieuwe job!