CV Magazijnmedewerker Voorbeeld

cv voorbeeld modern

Als je gaat solliciteren voor een functie van magazijnmedewerker, is het fijn als je daarvoor een voorbeeld voor kunt gebruiken.

Het gebruiken van een cv voorbeeld helpt je snel op weg. Je kunt namelijk heel makkelijk je eigen persoonlijke gegevens invullen en aanpassen.

Omdat niet veel mensen vaak een cv maken op regelmatige basis, is het gebruiken van een voorbeeld dus handig en stukken sneller.

Voorbeeld CV Magazijnmedewerker

Het cv voorbeeld download je door op: CV_Voorbeeld_Magazijnmedewerker te klikken en is volledig aan te passen in Word. Alles over je werkverleden en scholing, pas je zo gemakkelijk aan. Dit CV-voorbeeld kun je ook gebruiken voor andere functies die voorkomen in een magazijn omgeving. Orderpickers en ook heftruckchauffeurs hebben aan dit voorbeeld cv een goede basis.

Persoonlijk CV

CV_voorbeeld_magazijnmederwerker

Iedereen is uniek. Ook als je hetzelfde werk doet. Onder de kopjes ‘Activiteiten’ kun je aangeven wat voor activiteiten je graag onderneemt in je vrije tijd.

Doe je veel aan sport, dan is dat  goed om op je cv te zetten. Een fitte werknemer blijft namelijk niet zitten en is minder vaak ziek.

Doe je bijvoorbeeld vrijwilligerswerk, dan kun je dit ook vermelden. Ook vrijwilligerswerk is zeer positief om te vermelden op een CV. Waarom? Het laat zien dat je zonder eigen belang je graag inzet voor een goed maatschappelijk doel.

Overweeg wel of je vrije tijd activiteiten zoals postzegels verzamelen of naturisme het gewenste effect vragen.

Ga aan de slag en je cv is zo af.

Kopjes toevoegen zoals ‘Talenkennis’ en andere kopjes is zeker aan te raden.

Over het algemeen raden we aan het cv niet langer dan twee pagina’s langs te maken. Uitzonderingen op dit advies is relevant voor zeer technische werk histories.

CV Voorbeeld betaalde CV Generator a 2,95 euro

[metaslider id=”2590″]