Het Receptioniste CV & Voorbeelden

Foto CV Receptioniste


Zoek je een baan als receptioniste? Dan moet je CV goed op orde zijn zodat je potentiële werkgevers kunt laten zien wat je in huis hebt. Het maken van een CV is helemaal niet zo moeilijk, maar het is wel goed om te weten wat er precies op moet staan. Met het Voorbeeld CV Receptioniste kun je zelfverzekerd solliciteren naar deze functie.

Receptioniste CV Voorbeelden

[metaslider id=”2745″]

Deze CV Voorbeelden zijn gemaakt met CVster.nl (2,95 euro)

Belangrijke zaken

Als receptioniste ben jij vaak het visitekaartje van een bedrijf. Jouw gezicht is het eerste wat mensen zien als je binnenkomen. Het is daarom belangrijk dat je representatief bent, klantvriendelijk en snel kunt schakelen. Uit je CV moet blijken dat je al die talenten in je hebt. Mocht je nog niet heel veel werkervaring hebben, dan kun je altijd in je sollicitatiebrief toelichten waarom jij toch alles in huis hebt voor deze functie.

Als je aan de slag wilt als receptioniste, dan mogen de volgende vaardigheden niet ontbreken op je CV:

  • Klantgericht
  • Communicatief sterk
  • Teamplayer
  • Gestructureerde werker

Binnen deze functie heb je vaak meerdere taken. Je beantwoordt de telefoon, verwerkt in- en uitgaande post, verwelkomt klanten en je doet vaak nog wat administratieve werkzaamheden.

Toekomstperspectief en salaris

Er is zeker ruimte om vanuit deze functie door te groeien. Zo zijn er genoeg mensen die zich laten omscholen zodat ze richting managementfuncties kunnen werken. Soms is hierbij een extra opleiding nodig, maar je kunt dit ook op eigen kracht doen.

Je kunt als receptioniste rekenen op een bruto-inkomen van zo’n 1800 euro per maand. Hierin kun je nog verder groeien. Dit hangt ook weer af van het type bedrijf waar je werkt.

Tot slot

Zorg ervoor dat je CV compleet en overzichtelijk is. Met het Voorbeeld CV Receptioniste kun je precies zien wat er niet mag ontbreken en welke gegevens er allemaal op moeten staan. Heb je al een CV? Controleer dan of alles nog up-to-date is. Zo kan het zijn dat je adres of burgerlijke stand inmiddels aangepast kunnen worden.

Daarnaast is het niet onverstandig om je CV na te laten kijken, omdat je soms eventuele spellingsfouten wel eens over het hoofd kan zien.

Download het gratis Voorbeeld CV Receptioniste in .PDF

receptioniste cv
CV – Receptioniste.PDF

receptioniste cv
> CV – Receptioniste (1).PDF

receptioniste cv
> CV – Receptioniste (2).PDF

receptioniste cv
> CV – Receptioniste (3).PDF

receptioniste cv
> CV – Receptioniste (4).PDF

receptioniste cv
> CV – Receptioniste (5).PDF

receptioniste cv
> CV – Receptioniste (6).PDF

receptioniste cv
> CV – Receptioniste (7).PDF

receptioniste cv
> CV – Receptioniste (8).PDF

receptioniste cv
> CV – Receptioniste (9).PDF

receptioniste cv
> CV – Receptioniste (10).PDF

receptioniste cv
> CV – Receptioniste (11).PDF