Het CV Schilder & Voorbeelden

Ben je op zoek naar een baan als schilder, of begin je net binnen deze beroepsgroep? Dan is het belangrijk dat je CV voor deze functie op orde is. Hiermee kan een potentiële werkgever precies zien welke talenten je meebrengt. Gebruik het Voorbeeld CV Schilder om er zeker van te zijn dat je niets over het hoofd hebt gezien.

CV Voorbeeld Schilder

[metaslider id=”2332″]

Download deze CV Voorbeelden en maak een je CV via de CV generator (Dit kost 2,95 euro)

Wat staat er op het CV?

Het is belangrijk dat je CV een duidelijk overzicht geeft van jou als werknemer. Je laat zien waar je werkervaring ligt, welke opleiding je hebt gedaan en wat je overige talenten zijn. Daarin mag je ook best vaardigheden noemen die misschien niet direct toepassing hebben op het beroep. Daarmee laat je zien dat je veelzijdig bent.

Vaardigheden

Als schilder zijn er echter wel een paar vaardigheden die niet mogen ontbreken op je CV. Heb je het gevoel dat je in sommige van deze vaardigheden nog niet goed bent, dan kun je altijd een cursus volgen.

  • Samenwerken
  • Discipline
  • Omgaan met deadlines
  • Harde werker met oog voor detail
  • Praktisch ingesteld
  • Resultaatgericht

Carrièremogelijkheden en inkomen als Schilder

Je kunt als schilder op verschillende vlakken aan de slag. Zo zijn er onderhoudsschilders, maar ook industriële schilders. Afhankelijk van je opleiding en je verdere ontwikkeling als schilder, kun je bij verschillende bedrijven aan de slag.

Een beginnend schilder zal zo’n 1400 euro per maand verdienen. Dit kan in de loop der jaren stijgen. Als je een eigen bedrijf begint, kun je wel eens uit kunnen komen op een uurloon van zo’n 2500 euro.
Wil je aan de slag als ZZP’er? Dan kun je meestal een uurtarief van 30 euro vragen. Dit hangt wel totaal af van het type schilder dat je bent. Er zijn genoeg uitzonderingen waarbij je een hoger uurtarief kunt hanteren.