CV Voorbeeld – Timmerman

TimmermanEen snelle start met een voorbeeld cv

Als je gaat solliciteren als timmerman, is het handig als je een goed en helder cv kunt overhandigen waarin staat wie je bent, wat je kan en wat je achtergrond is. Het maken van een cv neemt dan al snel veel tijd in beslag. Om die reden hebben wij een cv voorbeeld gemaakt die kunt gebruiken als basis voor je eigen cv.

Makkelijk aanpassen

Het cv voorbeeld timmerman kun je downloaden door te klikken op: CV_Voorbeeld_Timmerman. Met dit Word bestand pas je snel alle gegevens aan die van toepassing zijn op jouw als persoon. Pas de scholing, werkervaring, activiteiten en bijvoorbeeld je talenkennis aan om snel een mooi cv te maken.

CV_Voorbeeld_Timmerman

Personaliseren

Vaak geven de extra kopjes (naast ‘Werkervaring’ en ‘Opleidingen’) weer wie je werkelijk bent en waar je voor staat in het leven. Zo kun je jezelf mooi onderscheiden van andere sollicitanten. Kun jij bijvoorbeeld een extra taal spreken, om zo buitenlandse collega’s aan te sturen? Ben je actief als sporter in het weekend, waardoor je altijd extra fit bent op werk en weinig ziek? Laat je van je positieve kant zien!

Sollicitatiebrief nodig?

Om het sollicitatieproces verder te vergemakkelijken hebben we een aantal voorbeelden gevonden die je kunt gebruiken bij het schrijven van je sollicitatiebrief. Goede voorbeelden zijn hier en hier te vinden. Maak zo een vliegende start en begin aan je zo snel mogelijk aan die nieuwe job!

Comments are closed.