CV Voorbeeld – Vakkenvuller

Albert Heijn

Albert Heijn, de grootste jongeren werkgever van Nederland.

Zit je nog op school en wil je met een leuke bijbaan een leuk extra inkomen verdienen? De meeste scholieren en studenten kiezen dan voor een baantje als vakkenvuller bij een supermarkt. Wanneer je gaat solliciteren bij een Albert Heijn of Jumbo als vakkenvuller doe je dat met een duidelijk cv. In je cv staat wie je bent en of je wellicht al werkervaring hebt. Hoe maak je zo’n CV en wat zet je er allemaal in? Check meteen de Sollicitatiebrief vakkenvuller

Waar moet je op letten?

Om zeker te weten dat je een duidelijk cv inlevert bij jouw lokale supermarkt, let je op een aantal zaken. Als je al eerder bijbaantjes hebt gehad, bijvoorbeeld met schoonmaakwerk, als kranten bezorger of met andere baantjes, is het belangrijk om dit op je cv te vermelden. Een werkgever wilt graag zien of je al werkervaring hebt en zo ja, waar dat was. Heb je nog geen werkervaring als je gaat solliciteren als vakkenvuller, is dat helemaal niet zo erg. Een supermarkt begrijpt goed dat je op de leeftijd van scholier of student nog amper werkervaring hebt opgebouwd.

Cv voorbeeld vakkenvuller downloaden

Hoe maak je een CV om te gaan solliciteren als vakkenvuller? Met het cv voorbeeld verder op deze pagina zie je goed hoe een cv voor een vakkenvuller er uit hoort te zien. Om snel uit de voeten te gaan met het maken van jouw eigen cv, kun je het beste het voorbeeld downloaden en aanpassen naar jouw gegevens en klaar is je cv!

  • Cv Voorbeeld Vulploegmedewerker

Button CV Maken

Design CV via de CV Generator (2,95 euro)
CV Voorbeeld VakkenvullerVakkenvuller CVCV VakkenvullerCV VulploegmedewerkerCv Voorbeeld Vulploegmedewerker

(Maak je eigen CV voor 2,95 of Download de gratis Word versie)
CV Voorbeeld Vakkenvuller

Vul je hier je gegevens in en download gratis het voorbeeld.

Een aantal belangrijke punten:

  • Zet de meest recente bijbaan bovenaan.
  • Zet andere bijbanen in volgorde op een rij.
  • Schrijf per bijbaan wanneer je er hebt gewerkt (jaartallen), wat jouw functie was (bijvoorbeeld ‘vakkenvuller’) en schrijf eventueel een korte toelichting om te vertellen wat je precies hebt gedaan.
  • Als scholier heb je natuurlijk nog geen opleiding gevolgd zoals MBO, HBO of universiteit en heb je alleen ervaring op de middelbare school. Jouw middelbare school zet je wel in je cv, maar het is wel minder van belang.

Button CV Maken

Design CV via de CV Generator (2,95 euro)

Talen, hobby’s en vaardigheden vermelden

Naast het vermelden van je school of opleiding en werkervaring, kun je op je cv ook vermelden wat je ‘Hobbies’, ‘Talenkennis’ en ‘Andere activiteiten’ zijn. Deze kopjes behandel op het laatst in je cv, omdat deze kopjes het minst belangrijkst zijn in je cv. Onbelangrijk zijn ze echter helemaal niet. Een werkgever vind het prettig om te zien dat je bijvoorbeeld aan (team)sport doet en ondernemend bent in je vrije tijd. Een werkgever kan jou dan voorstellen als sportief en ondernemende scholier die van aanpakken houd (en wie weet wel teamleider wilt worden!).

Vacatures voor vakkenvullers:

Albert Heijn
Jumbo
Aldi
Lidl
Spar
Plus
Coop
EMTE Supermarkt

Comments are closed.