Aan de slag als verzorgende IG? Gebruik dit CV Voorbeeld

Verzorgend personeel dat bezig is met de computer.Heb jij een opleiding verzorgende IG gedaan en ben je nu op zoek naar je eerste baan, of wil je na jaren van baan wisselen? We helpen je graag om als verzorgende weer aan de slag te gaan met een zeer compleet cv aan de hand van ons cv voorbeeld verzorgende IG. Zo laat jij straks een goed indruk achter bij de recruiter of potentiële werkgever.

Gebruik CV Voorbeeld Verzorgende IG voor een knallende indruk

Voordat je je cv schrijven gaat ons cv voorbeeld verzorgende IG bekijkt, krijg je een idee van de opstelling die je het best kunt gebruiken en wat je vooral niet mag vergeten te vermelden. We begeleiden je daarmee naar een goed uitziend cv, waarmee je meer kans maakt op die leuke baan die je op het oog had. Je kunt nog zoveel passie hebben voor het verzorgen van mensen, je moet dit op papier duidelijk overbrengen.

 

CV Voorbeeld
CV_Voorbeeld_Verpleegkundige

Als verzorgende IG kun je solliciteren bij diverse instellingen, zoals een verpleegtehuis, een verzorgingsinstelling, een woning voor gehandicapten of thuis bij mensen die speciale zorg nodig hebben. Laat duidelijk merken in jouw cv waarop je je gespecialiseerd hebt: verpleeg-, verzorgingshuizen en thuiszorg (VVT), kraamzorg (KZ), gehandicaptenzorg (GHZ), of geestelijke gezondheidszorg (GGZ). Leg daarnaast de nadruk op je werkervaring die aansluit op de richting waarin je interesse ligt.

CV Voorbeeld betaalde CV Generator a 2,95 euro

  • CV Algemeen medewerker

Button CV Maken

Design CV via de CV Generator (2,95 euro)

Je cv verzorgende IG aanpassen

Nadat je jouw cv hebt opgesteld aan de hand van ons ‘cv voorbeeld verzorgende IG’, kun je nu de puntjes op de ‘i’ gaan zetten. Neem hier de tijd voor, want je kunt maar een enkele keer solliciteren op je droombaan! Bovendien kan een potentiële werkgever het heel goed zien wanneer je geen tijd in je cv hebt gestoken. Zorg daarom dat je jouw cv een aantal keer doorleest, uitprint en dan nogmaals doorleest. Op deze manier haal je alle spelling- en grammaticafouten uit je cv. Als laatste check kunnen andere mensen er vaak nog dingen opmerken die jezelf niet meer leest op je eigen cv.

Kijk daarnaast of het cv beknopt genoeg is. Een werkgever heeft vaak tal van aanmeldingen voor een vacature en wanneer jouw cv langer dan twee pagina’s is, worden de laatste bladzijden waarschijnlijk nooit gelezen en heb je grote kans dat je gehele cv wordt overgeslagen. Zorg dat de belangrijkste feiten in je cv vermeld staan en laat de rest (zoals je bijbaan bij de Jumbo) zoveel mogelijk achterwege. Leg de focus daarbij op de kennis en ervaring die aansluit op de vereisten voor de baan in de verzorging waarop je solliciteert.

Een verzorgende IG cv dat overal inzetbaar is

Door sleutelwoorden zoals verzorgende IG, verzorging en verpleeghuis aan je cv toe te voegen, kun je bovendien beter gevonden worden op vacaturesites. Zo is jouw cv dat je hebt opgesteld met ons cv voorbeeld verzorgende IG overal inzetbaar. Voor meer tips wat betreft de inhoud, kun je onze pagina over het schrijven van een cv bekijken.

Comments are closed.