CV Voorbeeld Vrachtwagenchauffeur

Vrachtwagenchauffeur in zijn vrachtwagen achter het stuur lachend naar de camera
Solliciteren als vrachtwagenchauffeur? Dan heb je een duidelijk en net cv nodig. Veel mensen en chauffeurs maken zelden een cv, waardoor het handig is om bij het maken van je eigen cv een cv voorbeeld te gebruiken. In dit geval een cv voorbeeld specifiek voor vrachtwagenchauffeur.

Vrachwagenchauffeur CV Voorbeeld


> Download CV_Voorbeeld_1.doc

Op je cv begin je altijd met het voluit schrijven van Curriculum Vitae, gevolgd door het vermelden van je persoonlijke gegevens.

Inhoud van het Vrachtwagenchauffeur CV:

1. Persoonlijke gegevens

2. Werkervaring

3. Opleidingen

4. Nevenactiviteiten

5. Vaardigheden en competenties

6. Interesses en hobby’s

7. Referenties

1. Persoonlijke gegevens

  • Voor en achternaam
  • Adres
  • Telefoonnummer
  • e-mailadres
  • geboortedatum
  • Rijbewijzen

2. Werkervaring

Het is niet nodig alleen werkervaring neer te zetten dat te maken heeft met vrachtwagen rijden. Ook andere werkzaamheden die je hebt gedaan, kunnen ook relevant zijn voor een vacature als vrachtwagenchauffeur.

Als je bijvoorbeeld op de heftruck hebt gewerkt of bijvoorbeeld in een distributiecentrum, is dit een mooi voorbeeld om toe te voegen op je cv. Ook hier vermeld je altijd de meest recente werkervaringen bovenaan en zo werk je naar bedenen (terug in tijd).

3. Opleidingen

Je vermeld altijd de meest recente opleiding en baan eerst en zo werk je terug in de tijd. Vervolgens vermeld je de onderdelen opleidingen, cursussen en werkzaamheden die je hebt behaald en verricht.

— We hebben ook uitegebreidde CV Handleiding en een pagina met algeme CV Voorveelden om je verder te helpen! —