Starten als vulploegmedewerker? CV Vulploegmedewerker

Vulploegmedewerker supermarkt


Eén van de meest populaire bijbaantjes onder scholieren is dat van vulploegmedewerker. Het voordeel van deze bijbaan is is dat je het v goed kan combineren met school en sport. Wanneer je een vacature hebt gezien, is de eerste stap een net cv maken. Daarna kun je nog een sollicitatiebrief vakkenvuller meesturen.

Een potentiële werkgever zal altijd eerst je cv bekijken. Belangrijk is dus dat je cv er meteen goed uitziet! Een cv ziet er snel goed uit als je een goede structuur aanhoudt. Een perfect voorbeeld om een cv structuur te gebruiken is door een voorbeeld cv aan te passen. Zie onderaan deze pagina voor een gratis CV Vulploegmedewerker in MS Word formaat.

CV Voorbeeld Vulploegmedewerker

 • Cv Voorbeeld Vulploegmedewerker

CV Maken

Bovenstaande CV’s zijn gemaakt met de CV tool (die kost 2,95 euro).

Wat is het doel van een cv en wat staat er in?

Een curriculum vitae heeft als belangrijkste doel het overzichtelijk en snel aantonen van jouw gegevens, en achtergrond, zoals opleidingsniveau en(eventuele) werkervaring. Ook vermeld je je vaardigheden om je geschiktheid voor een job aan te tonen. Bovenaan je cv zet je algemene gegevens, zoals je naam, adres, geboortedatum en telefoonnummer.

Inhoudsopgave CV:

 1. Persoonlijke gegevens
 2. Persoonlijk profiel
 3. Werkervaring (en eventuele nevenactiviteiten)
 4. Opleidingen en gevolgde cursussen
 5. Vaardigheden / competenties
 6. Talen
 7. Hobby’s & interesses
 8. Referenties

1. Persoonlijke gegevens

Het eerste onderdeel op ieder cv (zie ook het voorbeeld) zijn deze persoonlijke gegevens

 • Voor- en achternaam
 • Adres
 • Telefoonnummer
 • e-mailadres
 • Geboortedatum

2. Persoonlijk profiel (optioneel)

In het profielgedeelte stel je jezelf voor in enkele zinnen. Wie je bent, wat je kunt en waar ben je naar opzoek bent op werkgebied.

3. Werkervaring

Bij het vermelden van de werkervaring vermeld je minimaal de volgende gegevens:

 • Functietitel
 • Data van de uitgevoerde functie (begin en einde maand + jaar)
 • Werkgever: naam & plaats
 • Een opsomming van jouw taken en verantwoordelijkheden

Voor de functie van vulploegmedewerker is werkervaring vaak niet nodig. Mocht je iets van werkervaring hebben, is dat zeker waardevol.

Tips voor het gebruiken van een voorbeeld Vulploegmedewerker CV

Misschien is dit wel je eerste sollicitatie die je gaat versturen. Wanneer je als scholier aan de slag gaat als vulploegmedewerker is de kans groot dat je nog geen werkervaring hebt opgedaan, dat is in de meeste gevallen geen probleem voor de supermarkt waar je aan de slag wilt gaan.
Wanneer je wel werkervaring hebt, dan zet je vooraan de jaartallen wanneer je er gewerkt hebt en licht je kort je functie toe. Bij het kopje opleiding vul je als scholier in welk niveau je doet en het jaartal wanneer je begonnen bent.
Bij het kopje met vaardigheden kun je informatie vermelden over je talenkennis, welke hobby’s je hebt en overige vaardigheden (bijv. computerkennis). Nu kun je denken ‘Wat heeft mijn werkgever daar aan?’. Het kan zeker wel interessant zijn voor een werkgever om te weten dat jij aan sport doet, zodat de werkgever een beeld van jou krijgt als een sportief persoon met uithoudingsvermogen en dicipline. Deze vaardigheden kunnen van belangrijk zijn voor de functie als vulploegmedewerker of mogelijk dat van teamleider in de toekomst bij deze baan!

Download gratis het voorbeeld in .Doc: Vakkenvuller CV of het  CV_Voorbeeld_2016

Download Vulploegmedewerker CV

Om je wat op weg te helpen hebben we een voorbeeld cv vulploegmedewerker opgesteld die je kunt gebruiken bij het opstellen van jouw CV. De opmaak is al gedaan, je hoeft het alleen nog maar aan te passen aan jouw persoonlijke situatie. Na het opstellen van je cv heb je de eerste belangrijke stap al gezet naar een baan als vulploegmedewerker!

Vind hier vacatures voor vulploegmedewerker