Aan de slag als vulploegmedewerker doe je met dit CV Vulploegmedewerker

Vulploegmedewerker supermarktEén van de meest populaire baantjes onder scholieren is de baan als vulploegmedewerker. Het voordeel van deze bijbaan is is dat je het vaak goed kan combineren met je school en de uren flexibel in te delen zijn. Vind hier vacatures voor vulploegmedewerker. Wanneer je een vacature hebt gezien, is de eerste stap een sollicitatiebrief te sturen. Met je brief stuur je ook een cv mee en deze is eigenlijk nog belangrijker dan je sollicitatiebrief (hier: Sollicitatiebrief: Vakkenvuller). De werkgever zal als eerste naar je cv kijken en mogelijk op basis daarvan al een selectie maken of je wel of niet een geschikte kandidaat bent. Belangrijk is dus je cv er goed uitziet! Stel hier je CV gemakkelijk samen in slechts 4 stappen (dit is een betaalde cv generator, gratis cv’s vind je verder in dit artikel).

Wat is het doel van een cv en wat staat er in?

Een CV heeft als belangrijkste doel het overzichtelijk en snel aantonen van jouw achtergrond, zoals opleidingsniveau, (eventuele) werkervaring en overige vaardigheden. Bovenaan je cv zet je algemene gegevens, zoals je naam, adres, geboortedatum, telefoonnummer en nationaliteit. Vervolgens heb je een kopje met werkervaring, dan je opleiding(en) tot nu toe en ten slotte nog een kopje met je overige vaardigheden.

CV Voorbeeld Vuploegmedewerker

  • Cv Voorbeeld Vulploegmedewerker

Download CV Voorbeeld Button

Tips voor het gebruiken van een voorbeeld Vulploegmedewerker cv

Misschien is dit wel je eerste sollicitatie die je gaat versturen. Wij hebben een cv voorbeeld voor vulploegmedewerker opgesteld. Hier lees je enkele tips hoe je een cv kunt invullen voor vulploegmedewerker. Wanneer je als scholier aan de slag gaat als vulploegmedewerker is de kans groot dat je nog geen werkervaring hebt opgedaan, dat is in de meeste gevallen geen probleem voor de supermarkt waar je aan de slag wilt gaan. Wanneer je wel werkervaring hebt, dan zet je vooraan de jaartallen wanneer je er gewerkt hebt en licht je kort je functie toe. Bij het kopje opleiding vul je als scholier in welk niveau je doet en het jaartal wanneer je begonnen bent. Bij het kopje met vaardigheden kun je informatie vermelden over je talenkennis, welke hobby’s je hebt en overige vaardigheden (bijv. computerkennis). Nu kun je denken ‘Wat heeft mijn werkgever daar aan?’. Het kan zeker wel interessant zijn voor een werkgever om te weten dat jij aan sport doet, zodat de werkgever een beeld van jou krijgt als een sportief persoon met uithoudingsvermogen. Deze vaardigheden kunnen van belangrijk zijn voor de functie als vulploegmedewerker.

 

CV Voorbeeld Vakkenvuller

Download gratis het voorbeeld in .Doc: Vakkenvuller CV of het  CV_Voorbeeld_2016

Download Vulploegmedewerker CV

Om je wat op weg te helpen hebben we een voorbeeld cv vulploegmedewerker opgesteld die je kunt gebruiken bij het opstellen van jouw CV. De opmaak is al gedaan, je hoeft het alleen nog maar aan te passen aan jouw persoonlijke situatie. Na het opstellen van je cv heb je de eerste belangrijke stap al gezet naar een baan als vulploegmedewerker!

Comments are closed.