Over ons

Deze website  is een initiatief van een webmaster en HR-professional Chantal Rozenboom. De website heeft als doel werkzoekende te helpen aan een baan. Wij doen dit met diverse tips en voorbeelden van Cv’s en sollicitatiebrieven.

Chantal Rozenboom

Chantal Rozenboom is een ervaren Hr-professional met meer dan 20 jaar ervaring in personeelsbezetting en werving, loopbaanbegeleiding en coaching bij het zoeken naar werk. Ze is gespecialiseerd in solliciteren, coaching, talentontwikkeling en Cv maken. Chantal heeft hands-on executieve recruitment, expertise en ervaring, en heeft zelf honderden kandidaten aangenomen.

LinkedIn

Didi Koeman

Als Loopbaanbegeleider ben ik, Didi Koeman, toegewijd aan het helpen van professionals bij het bereiken van hun carrièredoelen. Mijn filosofie is geworteld in mijn jarenlange ervaring als student loopbaanbegeleider, waar ik leerde hoe belangrijk het is om terug te gaan naar de jeugd om interesses, geluk en dromen op te zoeken. Door klanten opnieuw af te stemmen op zichzelf, kan ik hen helpen hun volledige potentieel te bereiken. Mensen na een tijd weer zien stralen maakt mij gelukkig.

Contact

Zie onze contactpagina