Sollicitatiebrief Automonteur

Een automonteur die een stuk van een motorblok vast heeft. Een knappe monteur die lacht naar de camera. Als je gaat solliciteren als automonteur is een voorbeeld sollicitatiebrief automonteur erg handig om hierbij te gebruiken. Het zelf schrijven een een motivatie- of sollicitatiebrief vinden veel mensen lastig, simpelweg omdat niemand dit eigenlijk vaak doet. Om jou wel snel op weg te helpen naar je nieuwe baan hebben we een voorbeeldbrief gemaakt. Deze kun je eenvoudig aanpassen naar jouw gegevens en situatie en zondig versturen.

Onze tip: Zowel de sollicitatiebrief als het cv voorbeeld zijn enkel voorbeelden. Om voor jou een goede brief te maken raden we aan je eigen expertise is zowel de brief als het CV duidelijk te beschrijven. Zo krijg je toch een persoonlijke en goede brief in een handomdraai! Let er op dat een sollicitatiebrief nooit langer is dan een A4.

Voorbeeld Sollicitatiebrief Automonteur

Sergio van Dijk
Warandelaan 126
4332 DB Haarlem

Sahmet Yilmaz
Vismarktstraat 83
1485 CG Arnhem

Haarlem, [DATUM]

Betreft: vacature automonteur

Geachte heer Yilmaz,

Bij het zien van uw advertentie in de Volkskrant op 3 juni jl. ontstond bij mij direct een groot enthousiasme om te solliciteren naar de functie van automonteur binnen uw bedrijf.
Middels deze brief wil ik u overtuigen van mijn enthousiasme en kunnen om een waardevolle toevoeging te zijn binnen uw team.

In 2012 heb ik mijn diploma voor automonteur (1e autotechnicus) gehaald aan het ROC in Rotterdam. Via mijn opleiding ben ik gevraagd om mijn loopbaan te beginnen bij mijn stage leerbedrijf. Nu is het tijd voor een nieuwe stap. Uw garage is gespecialiseerd in Japanse automerken, een richting waarin ik mijzelf wil ontwikkelen en die mij daarom erg aanspreekt.

Bij mijn huidige werkgever verricht ik allerlei voorkomende onderhoud- en reparatiewerkzaamheden aan allerlei personenauto’s. Bij deze werkzaamheden kan ik volledig zelfstandig werken. Mijn specialisme in elektronica en APK keuringen onderscheiden mijn kwaliteiten erg van andere monteurs. Door mijn onderscheidende kwaliteiten wordt ik vaak als projectleider aangewezen bij mijn huidige werkgever.

Omdat bij de rol van projectleider zeer diverse kwaliteiten van mij vraagt, zoals het zijn van een leidinggevende, teamplayer, motivator, verantwoordelijke en tegelijk ook dat van expert noem ik mij graag een gedreven professional in de autotechniek.

Graag ga ik persoonlijk met u in gesprek om mijzelf voor te stellen en zo mijn kwaliteiten persoonlijk toe te lichten. Ik zie uw reactie dan ook graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Sergio van Dijk

Download deze Sollicitatiebrief

Download_sollicitatiebrief_automonteur