Voorbeeld Sollicitatiebrief Vuilnisman/Huisvuilbelader

Vuilnisman

Wanneer je gaat solliciteren als vuilnisman (huisvuilbelader) voor een nieuwe baan, of je wanneer je begint als vuilnisman, is een voorbeeld sollicitatiebrief huisvuilbelader erg handig. Het zelf schrijven van een motivatie- en/of sollicitatiebrief is voor velen lastig, enkel omdat niemand deze echt vaak schrijft.

Om jou wel snel op weg te helpen naar je nieuwe baan hebben we daarvoor speciaal een voorbeeldbrief gemaakt. Deze kun je eenvoudig aanpassen naar jouw eigen gegevens en situatie

Onze tip: Zowel de sollicitatiebrief als het CV  Vuilnisman Voorbeeld zijn enkel voorbeelden. Om voor jou een goede brief te maken raden we aan je eigen expertise in zowel de brief als het cv duidelijk te beschrijven. Zo krijg je toch een persoonlijke en goede brief in een handomdraai! Let er op dat een sollicitatiebrief nooit langer is dan een A4.

Voorbeeld Sollicitatiebrief Huisvuilbelader

Sollicitatiebrief vuilnisman
[JOUW NAAM]
[JOUW STRAAT + HUISNUMMER]
[JOUW POSTCODE] [JOUW WOONPLAATS]

[NAAM ORGANISATIE]
T.a.v. [PERSOON of AFDELING]
[STRAAT + HUISNUMMER ORGANISATIE]
[POSTCODE ORGANISATIE] [VESTIGINGSPLAATS ORGANISATIE]

[JOUW WOONPLAATS], [DATUM VAN DEZE SOLLICITATIEBRIEF]

Betreft: sollicitatie [NAAM VAN DE VACATURE]

Geachte [PERSOON ORGANISATIE],

Met veel enthousiasme las ik uw vacature voor huisvuilbelader in de [REGIO], op [WAAR JE DE VACATURE HEBT GEZIEN]. Ik solliciteer daarom graag naar deze functie, en wil graag iets meer over mijzelf vertellen.

Momenteel werk ik als [HUIDIGE FUNCTIE]. Zodoende heb ik al ervaring met het werken in de afvalverwerking. De baan spreekt mij voornamelijk aan omdat ik houd van buiten zijn, en zelfstandig werken. Ik ben collegiaal, en vind het leuk om hard te werken. Ik weet dat het werk vies en zwaar kan zijn. Dat is geen probleem.

Na het afronden van mijn opleiding [NAAM OPLEIDING] in [JAAR] ben ik gaan werken als [NAAM EERSTE FUNCTIE]. Ik heb dus al [AANTAL JAREN] werkervaring. Ervaring als vuilnisman/belader heb ik opgedaan bij [WERKGEVER] in [PLAATS]. Ik heb daar met veel plezier [AANTAL JAREN] gewerkt. Vooral het vele buiten zijn en de collegialiteit vond ik erg leuk. Daarnaast ben ik in het bezit van een geldig Vca-certificaat, en weet ik hoe belangrijk veilig werken is.

Deze vacature spreekt mij vooral aan omdat de functie goed past bij mijn ervaring en capaciteiten, en het werk in mijn eigen regio is.
Mijn ambitie is om door te groeien naar chauffeur van een vuilniswagen. Het lijkt mij erg leuk om in de toekomst meer verantwoordelijkheden te hebben en zelfstandig de routes te rijden.

Ik ga ervan uit dat u zo een redelijk beeld van mij hebt gekregen, en ik ben altijd bereid mijn sollicitatie mondeling verder toe te lichten tijdens een kennismakingsgesprek.

Met vriendelijke groet,

[JOUW NAAM]

Bijlage: curriculum vitae