Sollicitatiebrief Vakkenvuller

Vakkenvuller

Het schrijven van een sollicitatiebrief is voor velen een kleine obstakel bij het solliciteren naar de gewenste baan. Het gebruiken van een voorbeeld sollicitatiebrief kan daarbij een grote uitkomst bieden. Met het voorbeeld sollicitatiebrief vakkenvuller kom je al snel op goede ideeën die je kunt gebruiken voor je eigen brief. Op het internet zijn veel van deze en vergelijkbare brieven te vinden, gemaakt door allerlei individuen. Wij helpen je graag op weg met ons professioneel opgezette sollicitatiebrief die je als vakkenvuller kunt gebruiken.  Nog geen CV hebben? CV Vakkenvuller

Passend bij de vacature

Veel voorbeeld sollicitatiebrieven sluiten niet goed aan op de vacature waarvoor ze voor gebruikt worden. Let dus bij het gebruiken van een voorbeeld brief extra op de specifieke vacature vragen en kenmerken die specifiek gevraagd worden. Zo zorg je ervoor dat je alle vragen beantwoord van een werkgever. Verwijs naar een voorkeur voor een mondelinge toelichting van jouw cv en/of motivatie.

Bekijk meerdere voorbeelden

Onze sollicitatiebrieven zijn door ons team van samengesteld met als doel de beste kansen te creëren voor sollicitanten om op gesprek te komen bij hopelijk hun nieuwe droombaan. Ondanks het voorbeeld sollicitatiebrief vakkenvuller is het altijd verstandig ook andere voorbeeldbrieven te bekijken om een voor jouw zo fijn mogelijk afgestemde brief te versturen.

Standaard 1 A4

Een sollicitatiebrief en motivatiebrief zijn doorgaans niet langer dan een enkele A4. In de voorbeelden te vinden op deze andere sites zijn brieven vaak langer. Dit komt omdat de sollicitatiebrief voorbeeld brieven meerdere opties weergeven om te gebruiken in de brieven.

Voorbeeld Sollicitatiebrief Vakkenvuller

Boaz de Rijk
President Rooseveltlaan 52
4511 BD Delft

Marielle Schaap
Oude Gracht 154
4312 XJ Delft

Delft, [DATUM]

Betreft: vacature vakkenvuller

Geachte mevrouw Schaap,

Vandaag las ik in uw supermarkt de vacature waarin u op zoek bent naar een vakkenvuller. Graag wil ik via deze sollicitatiebrief mijn interesse kenbaar maken voor de functie vakkenvuller binnen uw supermarkt.

In de vacature bent u op zoek naar een vakkenvuller die van aanpakken weet. Ook ben u naar iemand op zoek die oog heeft voor detail. Dit zijn beide kwaliteiten waarin ik mijzelf herken. Graag werk ik hard waarbij ik de omgeving waarin ik werk opgeruimd en verzorgd houd. Hierbij laat ik kleinigheid niet onopgemerkt en pak ik graag aan.

Op moment van schrijven zit ik nog in 4 HAVO op (NAAM SCHOOL) en ben ik 16 jaar. Een baan als vakkenvuller is hierbij voor mij een goede combinatie in verband met de beschikbare avonduren en zaterdagen. Ik zit niet graag stil en help mensen graag, iets wat ik in de functie vakkenvuller zeker kwijt kan. Als jongere werk ik graag met een gezellig jong team om samen om de werkzaamheden te verrichten. Door o.a. mijn volleybal ervaring heb ik goed leren samenwerken.

Nieuwe zaken pak ik snel en met veel enthousiasme op. Het vakkenvullen zie ik hierbij niet als uitzondering. Mensen om mij heen omschrijven mij als zeer sociaal, behulpzaam en energiek. Zoals u in de vacature wordt gevraagd, ben ik als Vakkenvuller zeker 16 uur per week beschikbaar op door de weekse avonden en in het weekend op zaterdag en zondag.

Hierbij hoop ik mijn motivatie voor de functie vakkenvuller goed op te hebben overgebracht. Het is een baan waarin ik mijzelf de komende jaren met plezier zie werken.
Mocht u nog zaken over mij willen weten, dan licht ik deze graag mondeling toe.

Graag zie ik uw reactie tegemoet

Met vriendelijke groet,

Boaz de Rijk