Werken bij Thuisbezorgd als bezorger

Thuisbezorgd logo

Ben jij op zoek naar een leuke en afwisselende bijbaan waarbij je ook nog eens flink beweegt? Wat dacht je van werken bij Thuisbezorgd?

Wij vertellen je alles wat je moet weten over deze bijbaan. Lees snel verder om er achter te komen wat het werk inhoud, wat je verdient, hoeveel je moet werken, wat de minimumleeftijd is om bij Thuisbezorgd aan de slag te gaan en meer.

Zo maak jij een weloverwogen beslissing om hier te solliciteren.

Werken bij Thuisbezorgd: dit houd het werk in

Mensen bestellen via Thuisbezorgd hun maaltijd, jij haalt deze op bij het restaurant en bezorgt dit eten zo snel mogelijk bij de klant. Je kunt starten vanuit huis, met je eigen fiets waarvoor je een kilometervergoeding ontvangt, of vanuit een hub zodat je een fiets van Thuisbezorgd kunt pakken.

Er zijn meerdere maaltijdbezorgers binnen Nederland waar je voor kunt werken, zoals Uber Eats, Deliveroo, Fooddora, Gorillaz etc.

Het grote voordeel van werken voor Thuisbezorgd, is dat je in loondienst bent en dus per uur betaalt krijgt in plaats van per bestelling. Daarnaast heb je recht op vakantiegeld, vakantie-uren en bouw je automatisch pensioen op.

Wat verdien je bij Thuisbezorgd

Bij Thuisbezorgd ben je in loondienst en verdien je een vast bedrag per uur. Hier komt nog vakantiegeld en eventuele bonussen bovenop.

Ook kan het zijn dat je een stadstoeslag van €0,50 per uur krijgt. Deze is geldig in geselecteerde steden.

Als bezorger bij Thuisbezorgd verdien je als volgt:

  • 16 jaar: € 6,20 p/u
  • 17 jaar: € 6,63 p/u
  • 18 jaar: € 7,14 p/u
  • 19 jaar: € 7,65 p/u
  • 20 jaar: € 8,16 p/u
  • 21+ jaar: € 11,- p/u
Bezorger van thuisbezorgd onderweg
Inmiddels krijg je een snelle elektrische fiets bij indiensttreding van Thuisbezorgd!

Hoeveel fooi verdien je?

Alle fooi is voor jou. Het is dus zeker de moeite waard om je beste beentje voor te zetten en indruk te maken op je klanten. Daarnaast is er een bonusregeling gebaseerd op bestellingen die je tijdens piekuren van 17.00 tot 20.59 uur aflevert. Hoe meer je bezorgd, hoe meer je verdient!
Beveel een van je vrienden aan en ontvang een Refer a Friend bonus van maar liefst €250,-.

Minimumleeftijd werken voor Thuisbezorgd

De minimumleeftijd om bezorger te kunnen worden bij Thuisbezorgd is 16 jaar. Je salaris is dan lager, waardoor de bonusmogelijkheden nog interessanter zijn omdat dit procentueel flink aantikt. Ook de fooi maakt het extra interessant om voor Thuisbezorgd te werken.

Krijg je een fiets?

Je kiest zelf waar jouw shift start. Begin je vanuit huis? Dan begint je dienst vanuit een geselecteerd gebied in jouw stad en gebruik je jouw eigen fiets in ruil voor een kilometervergoeding.

Start jouw shift vanuit een centraal knooppunt? Dan maak je gebruik van een van de e-bikes van Thuisbezorgd. Deze moet je na je dienst wel weer inleveren.

Verder ontvang je werkkleding, een telefoonhouder en een Thuisbezorgd tas. Je gebruikt jouw eigen smartphone om je orders op binnen te krijgen.

Flexibele of vaste roosters?

Bij Thuisbezorgd kies je zelf hoe jij wilt werken. Dit maakt het ook zo’n fijne bijbaan. Er zijn flexibele contracten vanaf 6 uur per week. Dit geeft jou meer controle over wanneer en hoeveel je werkt. Ben jij juist op zoek naar stabiliteit in je inkomen? Dan kies je voor een contract van 16, 24, 32 of 40 uur per week. Of dit mogelijk is, hangt af van de beschikbaarheid in jouw stad.