CV Templates en Sjablonen

Met een cv template of sjabloon maak je een snelle start met jouw cv en cv lay-out!

Middels een sjabloon cv hoef je alleen persoonlijke en inhoudelijke gegevens aan te passen naar jouw situatie.  Zo bespaar je veel tijd met het uitzoeken van de juiste cv opzet en opmaak van de verschillende cv onderdelen. Met een cv sjabloon ben je zeker dat je een cv meestuurt bij je sollicitatie, waarin alles staat wat er in hoort te staan. Zie hier al onze cv voorbeelden.

Gratis CV Template en Sjablonen downloaden

CV SjabloonCV Sjabloon Modern

> CV Template – Design (1).PDF                                     > CV Template – Modern (2).PDF
CV Sjabloon CreatiefVoorbeeld CV Sjabloon Creatief Receptioniste
> CV Template – Creatief (3).PDF                                             > CV Template – Design (4).PDF

CV Maken
Cv Voorbeeld Cassiere SupermarktCV Template Modern Design

> CV Template – Creatief (5).PDF                                          > CV Template – Modern (6).PDF

CV Template CassiereTemplate CV Kassiere

> CV Template (7).PDF                                          > CV Template (8).PDF

CV Maken

CV Sjabloon StandaardCV Sjabloon Klassiek

> CV Sjabloon – Traditioneel (9).PDF                  > CV Sjabloon – Traditionaal 2 (10).PDF

Het cv dat je bij een sollicitatie instuurt, is meer dan alleen een kort overzicht van je naam, adres en leeftijd en werkervaring. Een recruiter die jou niet kent, moet op afstand, in een ogenblik kunnen opmaken of jij geschikt bent voor de vacature die wordt aangeboden. Je zorgt dat jouw cv eruit springt met een schitterende layout wanneer deze bij een werkgever of recruiter terecht komt.

Microsoft Word CV template & CV Sjabloon

Gratis Microsoft Word CV templates & CV Sjablonen

Voorbeeld CV afbeeldingVoorbeeld CV afbeelding 2
Download Word CV Sjabloon 1 .doc

CV Maken

Naast de traditionele cv sjablonen is het in 2019 een optie om wat meer creatievere CV’s te gebruiken. Op vacatures waar veel op gesolliciteerd wordt, en de functies bevindt zich in een branche waarbij je creativiteit en onderscheiding gewaardeerd wordt, is het gebruik van een meer modern cv layout en design een sterke toegevoegde waarde. De volgende CV’s zijn gratis te downloaden in .pdf

Google’s CV Sjablonen

Google’s CV Documenten


CV Sjabloon Google Docs Template 1


Bron: Google Docs

CV Sjabloon Google 1.DOCX

CV Sjabloon Google 1.PDF


CV Sjabloon Google Docs Template 2


Bron: Google Docs

CV Sjabloon Google 2.DOCX

CV Sjabloon Google 2.PDF

Google Docs heeft een variatie aan gratis resume sjablonen die je als werkzoekende makkelijk kunt gebruiken als perfect startpunt naar een perfect en professioneel cv. Met verschillende sjablonen, kolom-, bullet- en kleuropties heb een nette opzet om te beginnen.

Om Google Doc sjablonen te gebruiken heb je een Goolge account nodig, als je die nog hebt. Kies een sjabloon, en begin meteen met bewerken.

Voor een overzicht van sjablonen voor sollicitatiebrieven en sjablonen kijk je hier

CV maken moeilijk? Hoeft niet!

Wil je snel en goed een CV maken die klinkt als een klok? Je vult je persoonlijke gegevens, opleiding en werkervaring in en je bent klaar voor je het weet. Een gratis CV downloaden? Een slim idee op weg naar een leuke job!

Om je te helpen bij het maken van een goed opgebouwd, overzichtelijke en vooral compleet cv, hebben de ontwerpers van CVSter.nl voor jouw een aantal voorbeelden gemaakt die je alleen maar hoeft in te vullen met je eigen gegevens.

Sollicitatiebrief

Bij een cv hoor natuurlijk ook een voorbeeld sollicitatiebrief. De sollicitatiebrief verteld is in het kort wie je bent en wat je tot hebt gedaan. Gemakkelijk voor iemand die snel wil weten of je geschikt bent voor een bepaalde functie. Een cv moet dus informatief zijn, een logische opbouw hebben en overzichtelijk zijn. De begeleidende sollicitatiebrief geeft hierbij in het kort, maar aanvullende informatie over het cv.