Gratis CV Sjablonen en Templates downloaden

Een gratis cv downloaden doe je op deze pagina. Door een cv template te downloaden kun je snel een mooi en net cv maken.

Van een sjabloon hoef je alleen nog de gegevens zelf aan te passen naar jouw eigen situatie.  Zo bespaar je veel tijd met het uitzoeken van de juiste cv opzet en opmaak van de verschillende cv onderdelen. Zo ben je zeker dat je bij je sollicitatie een cv meestuurt, waarin alles staat dat erin hoort te staan. Zie hier al onze gratis cv voorbeelden.

Op deze pagina:

Gratis CV Template downloaden

Het cv dat je bij een sollicitatie instuurt, is meer dan alleen een kort overzicht van je naam, adres en leeftijd en werkervaring. Een recruiter die jou niet kent, moet op afstand, in een ogenblik kunnen opmaken of jij geschikt bent voor de vacature die wordt aangeboden. Je zorgt dat jouw cv eruit springt met een schitterende layout wanneer deze bij een werkgever of recruiter terecht komt.

Creatieve en Design CV Templates

Creatieve en originele Sjablonen

Naast de traditionele cv sjablonen is het in 2019 een optie om wat meer creatievere CV’s te gebruiken. Op vacatures waar veel op gesolliciteerd wordt, en de functies bevindt zich in een branche waarbij je creativiteit en onderscheiding gewaardeerd wordt, is het gebruik van een meer modern CV sjabloon of template een sterke toegevoegde waarde. De volgende CV’s zijn gratis te downloaden in .pdf

Onderstaande CV’s zelf invullen? Bij onze partner CVster.nl via ons voor 2,95 euro maak je razendsnel een schitterend CV. Opslaan en downloaden. Voor iedere vacature in een handomdraai een starlend CV!

CV Template (1)                                      CV Template (2)
Voorbeeld CV Receptioniste

CV Template (3)                                          CV Template (4)

 

 

Cv Voorbeeld Cassiere SupermarktMelissa de Kort - CV - Cassiere 11

CV Template (5)                                          CV Template (6)

Button CV Maken

Maak dit CV zelf via CV Generator (2,95 euro)

Melissa de Kort - CV - Cassiere 9Melissa de Kort - CV - Cassiere 8

CV Template (7)                                          CV Template (8)

CV Template – Traditioneel (9)                  CV Template – Traditionaal 2 (10)

Button CV Maken

Maak dit CV zelf via CV Generator (2,95 euro)

Microsoft Word CV templates & CV Sjablonen

Gratis Microsoft Word CV templates & CV Sjablonen

Voorbeeld CV afbeeldingVoorbeeld CV afbeelding 2
Download CV Sjabloon 1 .doc

Google’s CV documenten

Google’s CV Documenten

Google Doc CV Sjablonen

Google Docs heeft een variatie aan gratis resume sjablonen die je als werkzoekende makkelijk kunt gebruiken als perfect startpunt naar een perfect en professioneel cv. Met verschillende sjablonen, kolom-, bullet- en kleuropties heb een nette opzet om te beginnen.

Om Google Doc sjablonen te gebruiken heb je een Goolge account nodig, als je die nog hebt. Kies een sjabloon, en begin meteen met bewerken.

Voor een overzicht van sjablonen voor sollicitatiebrieven en sjablonen kijk je hier

Sollicitatiebrief

Bij een cv hoor natuurlijk ook een voorbeeld sollicitatiebrief. De sollicitatiebrief verteld is in het kort wie je bent en wat je tot hebt gedaan. Gemakkelijk voor iemand die snel wil weten of je geschikt bent voor een bepaalde functie. Een cv moet dus informatief zijn, een logische opbouw hebben en overzichtelijk zijn. De begeleindende sollicitatiebrief geeft hierbij in het kort, maar aanvullende informatie over het cv.

CV maken moeilijk? Niet bij ons

Wil je snel en goed een CV maken die klinkt als een klok? Je vult je persoonlijke gegevens, opleiding en werkervaring in en je bent klaar voor je het weet. Een gratis CV downloaden? Een slim idee op weg naar een leuke job!

Om je te helpen bij het maken van een goed opgebouwd, overzichtelijke en vooral compleet cv, hebben de ontwerpers van CVSter.nl voor jouw een aantal voorbeelden gemaakt die je alleen maar hoeft in te vullen met je eigen gegevens.

Comments are closed.