Disclaimer

Inhoud van de website

De inhoud van de website www.solliciteer.net is met de grootst mogelijke zorg samengesteld door Chantal Rozenboom en Didi Koeman van het bedrijf Woody Media. Ondanks kunnen wij geen garantie geven voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de informatie die op onze website wordt gepubliceerd. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele schade die kan ontstaan als gevolg van het gebruik van de informatie op onze website.

De informatie op onze website is algemene hulp om werkzoekenden te helpen in het proces van het vinden van een baan, met een focus op het maken van cv’s en sollicitatiebrieven.

Externe links

Onze website bevat links naar externe websites van derden. Wij hebben geen invloed op de inhoud van deze websites en kunnen daarom geen verantwoordelijkheid dragen voor de inhoud van de gelinkte pagina’s. De verantwoordelijkheid voor de inhoud van de gelinkte pagina’s ligt altijd bij de aanbieder of exploitant van de desbetreffende website.

Auteursrecht

De op www.solliciteer.net gepubliceerde inhoud en werken zijn auteursrechtelijk beschermd. Voor vermenigvuldiging, bewerking, verspreiding en elke vorm van exploitatie buiten de grenzen van het auteursrecht is schriftelijke toestemming van de auteur of maker vereist. Wij respecteren het auteursrecht en volgen internationale standaarden voor bronvermelding.

Privacy

Op onze website worden geen persoonsgegevens verzameld. Daardoor is de privacy van de gebruikers van onze website volledig beschermd.

Aansprakelijkheid

Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele foutieve of verouderde informatie die op onze website gepubliceerd wordt. Gebruikers dienen informatie altijd breed in te winnen en met elkaar af te wegen om tot een eigen besluit te komen. Aan de informatie op onze website kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. Daar vindt u de benodigde emailadressen.

Affiliate links

Wij maken gebruik van affiliate links. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze affiliate disclosure pagina.

Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met deze disclaimer.