Contact

Neem contact met ons op

We horen graag van u! Of u nu vragen, suggesties, feedback of een media-aanvraag heeft, we helpen u graag. U kunt ons eenvoudig bereiken via de onderstaande contactgegevens:

U kunt ons e-mailen op een van de volgende adressen, afhankelijk van de aard van uw vraag;

info@solliciteer.net voor algemene vragen en contact.
press@solliciteer.net voor media-aanvragen of persberichten.
careers@solliciteer.net voor sollicitanten en werving.
partnerships@solliciteer.net voor zakelijke partnerschapsaanvragen. feedback@solliciteer.net voor het verzamelen van feedback en suggesties.

We doen ons best om binnen 24 uur op uw e-mail te reageren.

Adres

Wij houden kantoor op (geen bezoek adres):

Veemarktstraat 49A
4811 ZD Breda

Veelgestelde Vragen

Hoe helpt Solliciteer.net werkzoekenden?

Solliciteer.net biedt een reeks tools en bronnen om u te helpen een professioneel cv te maken dat opvalt bij werkgevers. We bieden ook deskundig advies over het gehele sollicitatieproces, van het schrijven van een overtuigende sollicitatiebrief tot het voorbereiden op een sollicitatiegesprek.

Zijn er kosten verbonden aan het gebruik van Solliciteer.net?

We bieden zowel gratis als premium diensten aan. Onze gratis bronnen omvatten cv-sjablonen en schrijfgidsen. We verwijzen naar een premium service van Cvster.nl en anderen partijen die betaalde, persoonlijke assistentie bieden, evenals tools voor het maken van cv’s en sollicitatiebrieven. Dit zijn geen producten van Solliciteer.net

Kan ik hulp krijgen met mijn sollicitatiebrief op Solliciteer.net?

We bieden advies via onze gidsen en voorbeeld sjablonen om u te helpen een overtuigende brieven te schrijven en sollicitatieprocessen succesvol te doorlopen.
Echter, bieden wij geen individuele hulp aan.

Biedt Solliciteer.net diensten aan voor werkgevers of recruiters?

Ja, werkgevers en recruiters kunnen contact met ons opnemen via partnerships@solliciteer.net om meer te weten te komen over hoe we hun wervingsinspanningen kunnen ondersteunen

Ik heb problemen met het gebruik van de website. Met wie kan ik contact opnemen voor hulp?

Als u technische problemen ondervindt of hulp nodig hebt bij het navigeren op de site, kunt u ons e-mailen op contact@solliciteer.net en we helpen u graag verder.