CV Voorbeeld Boekhouder

Werkzaam als boekhouder of boekhoudster en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een nieuwe werkgever?

Door gebruik te maken van ons cv voorbeeld boekhouder ben je snel op weg en hoef je enkel de gegevens aan te passen. Het voordeel van het gebruiken van een voorbeeld cv is dat je met een goed voorbeeld je niet de laatste trends hoeft uit te zoeken voor het maken van je cv.

Een cv maken doe je als boekhouder niet vaak en is daarom snel gedaan met ons cv voorbeeld boekhouder. Mocht je nog zoeken naar een geschikte sollicitatiebrief, kijk dan even hier.

CV Voorbeeld Boekhouder

Bij het gebruiken van ons cv voorbeeld boekhouder raden we je ook altijd aan om andere bronnen te gebruiken bij het voorbereiden van je sollicitatie.

  • Boekhouder CV Voorbeeld
Een cv voorbeeld boekhouder. Met een voorbeeld hoef je enkel gegevens aan te passen.


CV_Voorbeeld_Boekhouder

Voorbeeld Profieltekst:

“Actieve en bekwame boekhouder met uitstekende kennis van accounting principles, belastingbeleid en inkomstenbelasting procedures. Sterke in problemen oplossen en klantenrelaties onderhouden. Bekend en bekwaam met financiële administratie, grootboeken en rapportageverplichtingen & uiteeenlopende software . Gemotiveerd om te voldoen en verwachtingen te overtreffen van een volgend werkgever.”
 

Voor jezelf beginnen als boekhouder

Ben je het solliciteren naar een boekhoudfunctie zat? Kan je jouw persoonlijke kwaliteiten niet kwijt in je huidige functie? Misschien is voor jezelf beginnen dan wel de stap naar jouw werkelijke uitvoering van je passie voor boekhouden. Hoe begin je als boekhouder voor jezelf?