CV Voorbeeld – Logistiek medewerker

logistieke bijbaan

Voor het solliciteren naar een baan als logistiek medewerker, is het verstandig je cv goed op orde te hebben. Door gebruik te maken van een CV voorbeeld logistiek medewerker kun je snel aan de slag met een bestaand en goed CV. Je kunt zo de gegevens uit het voorbeeld aanpassen naar jouw persoonlijke situatie. Zelf compleet een nieuw cv maken kan natuurlijk ook. Dit raden wij ook aan nadat je het voorbeeld hebt bekeken zoals het cv gangbaar voor logistieke medewerker vacatures.

Aan de slag met een CV Voorbeeld Logistiek Medewerker

Je kunt het CV_Voorbeeld_Logistiek_medewerker downloaden en volledig aanpassen in Word. Het hele document staat als perfect voorbeeld van een Logistiek Medewerker voor je klaar om aan te passen naar jouw situatie. Het voorbeeld cv is bovendien goed te gebruiken voor andere en aanverwante functies in de logistieke branche.

CV Voorbeeld Logistiek Medewerker

Maak je CV uniek en origineel

Als je gaat solliciteren voor een logistieke functie, zullen er ongetwijfeld veel andere mensen voor dezelfde baan solliciteren. Voordat je op gesprek mag komen bij een potentiële werkgever zul je daarom een origineel en creatief CV moeten laten zien.

Met het CV voorbeeld dat je gratis kunt downloaden kom je al een heel eind. Echter is het CV op zich niet erg speciaal of indrukwekkend voor een werkgever. Maak daarom gebruik van de verschillende kopjes in het CV om jezelf ’te verkopen’ aan een potentiële werkgever. Onder het kopje ‘Activiteiten’ bijvoorbeeld, kun je laten zien dat je in je vrije tijd veel aan sport doet, het liefst een teamsport natuurlijk. Hiermee laat je via het CV zien een echte teamplayer te zijn. Een fitte werknemer is minder vaak ziek en blijft niet stil zitten. Het vermelden van vrijwilligerswerk doet het ook goed op een cv.

Ga aan de slag en je cv is zo af! Kijk wat je kunt doen met de kopjes ‘Talenkennis’ op het voorbeeld cv. Kun jij hier het onderscheid maken met de andere sollicitanten? We raden je aan om je cv niet langer dat twee pagina’s lang te maken.

CV Voorbeelden van de CV Generator a 2,95 euro

[metaslider id=”2590″]

Design CV via de CV Generator (2,95 euro)