CV Secretaresse Maken & Voorbeeld

CV foto

Onderstaand CV template kun je gebruiken als je aan de slag wilt gaan als secretaresse, maar ook als directiesecretaresse, medisch of juridisch secretaris. Ook in een ondersteunende functie zoals office manager gaat het vaak om dezelfde kwaliteiten die jouw cv er uit doen springen.

Gebruik ons cv voorbeeld en pas deze aan jouw opleiding en ervaring aan. Heb je nog geen benodigde opleiding, dan kun je onder andere bij LOI en Scheidegger terecht voor een opleiding. Deze kun je dan eventueel naast je huidige baan afronden.

Voorbeeld CV Secretaresse

Maak je CV

Voorbeeld – CV (11).PDF
Voorbeeld – CV (10).PDF
Voorbeeld – CV (9).PDF
Voorbeeld – CV (8).PDF
Voorbeeld – CV (7).PDF
Voorbeeld – CV (6).PDF
Voorbeeld – CV (5).PDF
Voorbeeld – CV (4).PDF
Voorbeeld – CV (3).PDF
Voorbeeld – CV (2).PDF
Voorbeeld – CV (1).PDF
Voorbeeld – CV (0).PDF

Carriere start

Als secretaresse heb je een ondersteunende functie binnen het bedrijf. Dit houdt onder andere het sorteren en doorgeven van de post, het beantwoorden van binnenkomende mails en telefoontjes, facturen verwerken, gasten ontvangen, cursussen voorbereiden, stukken archiveren en nog veel meer in. Vaak vorm je de spil van de werkomgeving en kunnen multitasken is dan ook een vereiste.

Daarnaast wordt er van je verwacht dat je een opleiding zoals hierboven hebt afgerond, dat je representatief en communicatief vaardig bent en kennis hebt van de computerprogramma’s die het bedrijf gebruikt. Dat je accuraat, zelfstandig en stressbestendig bent en enige ervaring hebt, is ook een pre in dit beroep.

Taken, Verantwoordelijkheden en toekomst

Vaak krijg je redelijk wat vrijheid tijdens het uitvoeren van je taken en aan de baan zitten meestal sociale activiteiten met je collega’s verbonden. Veel werkgevers bieden je bovendien interne opleidingen aan, zodat je verder kunt ontwikkelen.

Misschien heb je al eerder een interne of externe opleiding genoten, die kun je dan het beste goed uitlichten op je cv. Ook andere vaardigheden zoals het beheersen van een tweede of derde taal, computerkennis en zelfs webkennis staat prima op je cv.

Over het algemeen heb je als office manager uitstekende doorgroeimogelijkheden. Een dergelijke functie bij een gerenommeerd bedrijf is erg gewild, dus een goed cv en sterke sollicitatiebrief zijn erg belangrijk. Gebruik daarom ons cv voorbeeld zodat je geen belangrijk punt over het hoofd ziet en straks een erg compleet en opvallend cv in kunt vullen.