Solliciteer met het CV Keukenhulp

Keukenhulp CV profiel foto

Wil je aan de slag als keukenhulp of keukenassistent, of ben je al werkzaam binnen deze branche? Dan is het belangrijk dat je keukenhulp cv op orde is. Dit helpt je bij het vinden van nieuw werk in deze functie en het geeft potentiële werkgevers een goed overzicht van je talenten. Gebruik ons Keukenhulp CV voorbeeld om er zeker van te zijn dat je niets over het hoofd hebt gezien.

CV Keukenhulp Voorbeeld

  • Mike de Haan CV - Keukenhulp Creatief

Zie ook: Afwasser CV

Belangrijke zaken

Er zijn een aantal zaken die niet mogen ontbreken op je CV. Natuurlijk zijn daar je persoonlijke gegevens, zoals woonplaats en geboortedatum, maar het belangrijkste is dat je CV laat zien wie jij bent. Noem er alleen dingen die bijdragen aan je werkervaring voor de functie waarnaar je solliciteert, maar bijbaantjes van vroeger hoeven zeker niet te ontbreken. Als je bijvoorbeeld een zomer bij een boer aardbeien hebt geplukt, laat je zien dat je een harde werker bent.

Binnen de functie als keukenhulp en keukenassistent kun je een paar dingen verwachten. Uit je CV moet blijken dat je hierop bent ingesteld. Zo is een 9 tot 5 mentaliteit absoluut niet op zijn plaats en je moet soms lange, zware diensten draaien. Het is ook niet ongewoon dat je moet overwerken, of dat je nog tot laat de keuken staat schoon te maken.

De volgende vaardigheden mogen dan ook niet ontbreken op je CV:

  • Stressbestendig
  • Goede teamwerker
  • Flexibel
  • Harde werker
  • Communicatief sterk
  • Toekomstperspectief

Als keukenhulp kun je goed leren hoe het er aan toe gaat in de keuken van een restaurant. Je leert er de kneepjes van het vak en dit zorgt ervoor dat er ruimte is om door te groeien, bijvoorbeeld naar de functie van chef-kok.
Het gemiddelde bruto salaris is zo’n 1600 euro per maand. Ook hierin zijn doorgroeimogelijkheden.

Overige informatie

Met het Voorbeeld CV Keukenhulp weet je zeker dat je niets over het hoofd heb gezien. Leg het naast je eigen CV om de boel even te vergelijken. Laat je CV ook altijd nalezen door een bekende, zodat diegene eventuele spelfouten eruit kan halen. Dat is namelijk iets waar een werkgever je vreselijk op kan afrekenen.

CV Afwasser/Keukenhulp (0).PDF
CV Afwasser/Keukenhulp (1).PDF
CV Afwasser/Keukenhulp (2).PDF
CV Afwasser/Keukenhulp (3).PDF
CV Afwasser/Keukenhulp (4).PDF
CV Afwasser/Keukenhulp (5).PDF
CV Afwasser/Keukenhulp (6).PDF
CV Afwasser/Keukenhulp (7).PDF
CV Afwasser/Keukenhulp (8).PDF