Tips en voorbeelden voor een Horeca cv

Het doel van je CV is natuurlijk in eerste instantie om je vaardigheden en ervaring te verkopen aan een mogelijk werkgever. Ieder bedrijf in de horeca vraagt naar je CV alvorens jou als kandidaat te overwegen. Met je CV laat je zien waarom jij juist uitgenodigd moet worden voor een eerste gesprek. Een Curriculum Vitae (= levenslijn) bevat standaard je opleiding, werkervaring en vaardigheden. De onderdelen die je hierin vermeld zijn de basis voor een werkgever om in te schatten of jij een goede aanwinst zult zijn voor het bedrijf. Het verloop van je CV is hierbij dus belangrijk.

Als je CV aangeeft dat je in de Horeca jezelf hebt opgewerkt naar leidinggevende functies kun je dus laten merken dat je ambitie en kwaliteiten in huis hebt. Dit voorbeeld van een horeca CV kun je gebruiken voor allerlei verschillende functies in en buiten de horeca. Van afwashulp, bediening tot barhoofd, chef en manager. Een mooi ontwerp van je CV zoals de volgende cv voorbeelden, geven je groot voordeel in de horeca op kandidaten die voor dezelfde vacatures met een minder verzorgd cv solliciteren.

Download Voorbeeld CV Horeca 1
Screen Shot 2015-01-27 at 19.48.08

 

 

 

 

 

Download Voorbeeld CV Horeca 2

Cv voorbeeld template sjabloon

 

 

__________________________________________________________________

Wanneer je ons artikel”Tips en voorbeelden voor een Horeca cv” goed hebt kunnen gebruiken, like dan deze pagina of volg mij op Twitter. Thanks!

Comments are closed.